Over Pippelot

Nathalie 

is de oprichtster van Pippelot. Na de modevakschool te hebben afgerond is ze gaan werken op een Atelier. “Dat deed ik altijd met veel plezier, alleen miste ik iets ‘eigens’ “ vertelt Nathalie. “De naam Pippelot is afgeleid van de namen van mijn allergrootste inspiratiebronnen, mijn kinderen Liselotte en Pepijn.” gaat ze verder.

Jolanda

Terwijl Nathalie druk bezig is met het opzetten van Pippelot, schakelt ze haar vriendin Jolanda (moeder van een andere Pepijn) in voor o.a. het ontwerp van de website en de marketing. “En daar had ik zoveel lol in, dat ik gewoon ben blijven plakken. Met beiden ons eigen vakgebied en kennis vullen we elkaar perfect aan. Het feit dat ze beiden aan een andere kant van Nederland wonen vinden ze geen probleem. "Er gaat geen dag voorbij zonder dat we elkaar spreken!"

Michel

Na een jaar met z'n tweetjes gewerkt te hebben aan Pippelot, werd het tijd voor een vervolgstap, een geheel nieuwe webshop! Dat was gelijk het moment dat vriend Michel zijn intrede maakte bij Pippelot, deze (jaaah nog vrijgezelle) man leeft nu tussen de babyspullen en dat houdt ie best aardig vol. Michel houdt zich voornamelijk bezig met de technische kant van de website, maar bemoeit zich graag overal mee ;-).

Pippelot

Loet 25
1741 BN Schagen

T: +31 22 475 22 20
E: info@pippelot.nl
I: www.pippelot.nl

IBAN: NL56 ABNA 0409 8057 34
BIC: ABNANL2A
K.v.K: 58653228